You are here

Varza calita cu piept de pui si kaizer

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

Ingrediente

  • 2,5 kg varza noua
  • 1 piept de pui (800 g)
  • 400 g kaizer
  • sare de lamaie
  • sare
  • ulei
  • o lingurita boia dulce
  • o jumatate lingurita boia de ardei iute
  • o legatura marar
  • piper

Mod de preparare

Varza se taie fideluta si se freaca cu sare de lamaie si sare. Separat, se pune la calit pieptul de pui spalat si taiat fasii impreuna cu kaizerul taiat bucatele timp de 7-8 minute.

Apoi se scot pe o farfurie, iar in uleiul ramas se adauga varza.

Cand aceasta incepe sa se inmoaie (dupa aproximativ 10 minute) se pune pieptul, apoi se adauga kaizerul si condimentele si se lasa la calit pentru inca 5-6 minute.

Se presara mararul tocat, se rastoarna totul intr-o tava si se mai tine la cuptor inca 25 de minute.

Pofta buna!

загрузка...

Comentarii reteta