Tocanita din maruntaie de pasare

Ingrediente

  • cca 400 g de maruntaie de pasare
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • un gogosar
  • 3-4 rosii
  • o vanata mica
  • 100 g untura de pasare
  • unt sau 100 ml ulei
  • o ceasca zeama de carne
  • sare
  • verdeata tocata marunt

Mod de preparare

Cureti maruntaiele, le speli si le inabusi in unt, impreuna cu ceapa tocata marunt.

Dupa ce s-au prajit putin, adaugi ardeii si gogosarii taiati cat mai subtire, zeama de carne si putina sare.

Acoperi si fierbi pana cand se inmoaie bine toate ingredientele. Coci vanata, o cureti, o lasi sa se scurga de zeama amara, o rupi in fasii si o adaugi in tocanita, impreuna cu rosiile fierte si trecute prin sita.

Potrivesti mancarea de sare si o dai la cuptor sa scada.

Scoti tocanita din cuptor, presari verdeata si o servesti imediat cu mamaliguta.

Pofta buna!

Se incarca ...

Adaugă comentariu nou