You are here

Salată italiană de fasole boabe cu ton și ceapă roșie

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

O salată răcoritoare, ca pe malul mediteranei!

Ingrediente

  • 400 g fasole albă boabe (la conservă)
  • 160 g ton în suc propriu
  • o ceapă roșie medie
  • 5-6 măsline kalamata
  • ulei de măsline
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Eu am folosit fasole la conservă. Pentru început, am lăsat-o la scurs.

Am pus fasolea într-un bol și apoi am adăugat tonul scurs și sfărâmat cu o furculiță.

Ceapa roșie am tăiat-o rondele subțiri, măslinele le-am tocat, dar nu foarte mărunt și le-am adăugat în bol, peste celelalte ingrediente.

Am potrivit salata de sare și piper. Am adăugat ulei de măsline și pătrunjel tocat mărunt.

După aceea am amestecat ușor și am servit salata cu pâine proaspătă făcută în casă.

Poftă bună!

Comentarii reteta