You are here

Ruladă de pui cu ciuperci

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

Ingrediente

  • 2 bucăți piept de pui (dezosat)
  • 250 - 300 g ciuperci champignon
  • o legătură ceapă verde
  • mărar
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • un albuș, cașcaval sau parmezan

Mod de preparare

Bucățile de piept se spală și se zvântă pe un prosop absorbant.

Apoi se taie felii mari, se acoperă cu folie alimentară și se bat ușor cu un ciocan de snițele.

Se ung cu puțin ulei, se sărează și se piperează.

Ciupercile se curăță, se taie cubulețe și se pun la călit în ulei împreună cu ceapa tăiată rondele.

După ce s-au călit, se lasă această compoziție la răcorit, apoi se adaugă verdeața tocată mărunt și albușul (se poate folosi parmezan sau cașcaval).

Această compoziție se întinde pe feliile de piept, după care se rulează și se prind în scobitori.

Se pun într-o tavă, se toarnă puțin ulei și supă de pui - dacă aveți, dacă nu turnați o ceașcă cu apă.

Se introduce tava la cuptorul încălzit pentru circa 35-40 de minute. Din când în când se stropesc rulourile cu sosul din tavă.

Se pot servi cu diverse garnituri și salate.

Poftă bună!

Comentarii reteta