You are here

Pricomigdale

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 250 g nuca macinata fin
  • hartie de copt

Mod de preparare

Se pun albusurile intr-un bol si se bat spuma. Se adauga zaharul in ploaie si se continua mixarea pana se obtine o compozitie de bezea foarte groasa.

Este foarte important ca bezeaua pentru copt la cuptor sa fie batuta cu mixerul cel putin 40 de minute. Semnul ca s-a batut bine bezeaua este ca aceasta sa se desfaca cu usurinta de pe peretii bolului sau al recipientului in care s-a batut.

Se adauga nuca macinata, se incorporeaza usor, in acelasi sens, si se pune compozitia in pos.

Se toarna in tava tapetata cu hartie pentru copt, sub forma de banuti, care se coc 10 minute cu usa inchisa, apoi se usuca cu usa intredeschisa.

Pofta buna!

загрузка...

Comentarii reteta