Prajitura Mihaela

Ingrediente

  • 400 g margarina
  • 250 g zahar
  • 3 oua
  • 1/2 cana lapte
  • 200 g branza dulce
  • 3 linguri zahar
  • o lingurita bicarbonat de sodiu
  • 400 g faina

Pentru glazura

  • 200 g zahar
  • 200 g margarina sau unt
  • 2 linguri cacao
  • bomboane-ornament

Mod de preparare

Freci margarina cu 250 g zahar, pana obtii o spuma. Adaugi ouale, laptele, branza dulce framantata cu 3 linguri de zahar si amesteci totul.

Stingi bicarbonatul cu otet, il pui peste compozitie si mai amesteci. Torni faina, cate o lingura, amestecand dupa fiecare.

Pui compozitia intr-o tava si dai la cuptor pentru 30 de minute.

Pentru glazura

Topesti ingredientele mentionate, pana la fierbere. Lasi la rece glazura ca sa se ingroase si apoi o intinzi deasupra, pe prajitura, dupa care ornezi cu bomboane-ornament colorate.

Pofta buna!

Se incarca ...

Adaugă comentariu nou