You are here

Piept de pui umplut cu dovlecel

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

Ingrediente

  • două bucăți piept de pui (dezosat)
  • un dovlecel mic
  • un ardei roșu
  • un ardei galben
  • un albuș
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

Mod de preparare

Bucățile de piept se spală, se lasă la zvântat pe un șervet absorbant, apoi se crestează sau se desfac în două, formându-se un buzunărel. Se ung cu ulei, se sărează și se piperează.

Într-un castron se amestecă albușul împreună cu ardeii și dovlecelul cuburi. Se sărează și se piperează.

Cu această compoziție se umple fiecare bucată de piept, după care se prind cu scobitori.

Se pun în tavă, se adaugă o ceașcă de supă de pui sau legume. Se introduce vasul la cuptorul încins pentru circa 25-30 de minute, avându-se grijă ca din când în când să se stropească bucățile cu sosul din tavă.

La final se lasă pe un șervet absorbant, se scot scobitorile și se servesc ca aperitiv.

Poftă bună!

Comentarii reteta