Peste cu sos picant

Ingrediente

  • 400 g file de merluciu, cod sau salau
  • 20 g seminte de mustar
  • 50 g mustar cu hrean
  • 8 masline verzi
  • 50 g alune de padure
  • 150 ml vin alb
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper boabe in amestec - rosu, verde, negru
  • frunze de salvie, menta, patrunjel pentru ornat

Mod de preparare

Prajiti fileurile de peste in ulei, pe ambele parti. Scoateti-le pe servetele. Puneti in tigaie alt ulei si prajiti alunele sfaramate, semintele de mustar, amestecul de piper, maslinele fara samburi.

Amestecati mustarul cu vinul si turnati-l peste ingredientele prajite din tigaie. Lasati la foc mic 10 minute, apoi adaugati in sos bucatile de peste. Ornati cu frunze verzi de salvie, patrunjel sau menta.

Pofta buna!

Adaugă comentariu nou