You are here

Pasca cu branza

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

Ingrediente

Pentru aluat:

  • 100 g de unt sau margarina
  • 130 g de faina
  • 1 galbenus
  • 40 g de zahar
  • 1 lingurita de scortisoara

Mod de preparare

Se face un aluat, se pastreaza putin pentru ornat, restul se intinde in tava unsa. Se coace pe jumatate, dupa care se pune umplutura.

Pentru umplutura:

Sunt necesare 200 g de unt frecat cu 200 g de zahar pudra. Se adauga treptat 9 galbenusuri, 1 kg de branza de vaci (faramitata), 1 plic de zahar vanilat, coaja de la o lamaie si o portocala, stafide, 9 albusuri batute spuma cu 100 g de zahar pudra si 2 linguri de faina.

Aceasta se pune in tava peste aluat, si se orneaza cu aluatul pastrat.

Se da la cuptor pentru cca o ora.

Pofta buna!

загрузка...

Comentarii reteta