You are here

Pandispan cu ciocolata

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

Ingrediente

  • 8 oua
  • 16 linguri zahar tos
  • 24 linguri faina
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 8 linguri de ulei
  • ciocolata de menaj
  • un plic praf de copt

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurille se freaca cu uleiul ca la maioneza, se adauga apoi si zeama de lamaie.

Separat, albusurile se bat spuma, se adauga zaharul treptat pana ce se formeaza o bezea si galbenusurile. 

Dupa ce s-au incorporat si galbenusurile in bezea, se adauga faina treptat si se amesteca circular cu o lingura de lemn.

Trebuie avut grija ca praful de copt sa se amestece cu faina. Se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie, se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar pe deasupra se rade ciocolata bruta.

Se introduce tava la cuptorul incalzit pentru cca 30 de minute, dupa care pandispanul se taie cubulete.

Pofta buna!

загрузка...

Comentarii reteta