You are here

Pandișpan

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 200 g zahăr
  • 200 g făină
  • o linguriță rasă praf de copt
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • coaja de la o lămâie

Mod de preparare

Se freacă gălbenușurile cu zahăr și o lingură de apă până când se topește tot zahărul.

Se adaugă (puțin câte puțin) albușurile bătute spumă și făina în care a fost încorporat praful de copt. Se amestecă încet, circular, până se încorporează toate în compoziție.

Se adaugă zahărul vanilat și coaja de lămâie.

Se toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu puțin ulei de măsline.

Se coace la foc potrivit pentru aproximativ 30-35 de minute. Se încearcă cu o scobitoare.

Poftă bună!

 

Comentarii reteta