Ochi de pisica

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 50 g cacao
  • o lingurita esenta de rom
  • 10 linguri lapte
  • 30 g gem
  • 80 g biscuiti rotunzi fragezi
  • un praf de sare

Mod de preparare

Bati untul moale spuma cu zaharul.

Adaugi galbenusurile treptat, mixand in continuare, laptele, esenta de rom si incorporezi albusurile batute spuma tare cu un praf de sare.

Amesteci usor faina cernuta cu pudra de cacao.

Torni aluatul intr-o forma cu fundul rotund unsa si tapetata bine. Lipesti cate doi biscuiti cu gem si ii asezi oblic de-a lungul formei, pe mijloc, in doua randuri, apasandu-i in aluat.

Introduci forma in cuptorul preincalzit la 170 de grade C pentru 40-45 de minute. Il lasi sa se racoresca putin in forma, il desprinzi de pe margini cu un cutit, il rastorni pe un platou, il lasi sa se raceasca bine, dupa care il tai felii.

Pofta buna!

Adaugă comentariu nou