Legume cu peste afumat

Ingrediente

  • 4 rosii
  • un pachet de pastrama de macrou
  • 2 fire de ceapa

Pentru umplutura

  • un galbenus
  • 250 ml ulei
  • o lingurita de mustar fin
  • sare
  • piper
  • o lingurita suc de lamaie
  • 3 fileuri ansoa
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Se spala rosiile, se taie un capacel si cu o lingura li se scoate miezul. Se presara interiorul cu un praf de sare si se lasa la scurs.

Pastrama de macrou se dezoseaza si carnea se pune deoparte. Galbenusul se freaca intai cu mustar si apoi se toarna sucul de lamaie si ulei in fir subtire, amestecand continuu, fie cu lingura de lemn, fie la mixer.

In scurt timp, maioneza va fi gata.

Fileurile de ansoa se maruntesc foarte bine in piua si apoi se adauga in maioneza impreuna cu usturoiul pisat. Sosul se amesteca apoi cu macrou si ceapa, se potriveste gustul de piper si se umplu rosiile.

Pofta buna!

Se incarca ...

Adaugă comentariu nou