Dovleac umplut

Ingrediente

  • un dovleac
  • un piept de pui
  • o telina - cca 400 g
  • 200 g bacon
  • 50 ml ulei
  • o lingurita rasa seminte de coriandru macinate
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati-i dovleacului un "capac" la partea de deasupra, apoi scoateti miezul cu o lingura, astfel incat peretii sa ramana de 2 cm grosime. Taiati 200 g miez de dovleac in cubulete de cca 1 cm pe latura.

Curatati pieptul de pui de piele, pielite, spalati-l, scurgeti-l de apa si taiati-l in cubulete de cca 2 cm.

Curatati, spalati si taiati in cubulete telina. Tot in cubulete taiati si baconul, dupa care caliti-l in ulei impreuna cu cubuletele de dovleac.

Adaugati cubuletele de piept de pui, presarati totul cu coriandru macinat si potriviti de sare si piper dupa gust.

Umpleti dovleacul cu acest amestec si puneti-l intr-o tava de cuptor. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti la foc potrivit cca 40-50 de minute.

Pofta buna!

Se incarca ...

Adaugă comentariu nou