Ciorba taraneasca cu coasta de porc

Ingrediente

  • 800 g coasta de porc
  • 2 cepe
  • o telina
  • o radacina de patruunjel
  • un morcov
  • 3 catei de usturoi
  • un ardei gras
  • un ardei iute
  • 3 linguri cu orez
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • 1 l bors
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Costa se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu un praf de sare.

Se aduna spuma ori de cate ori este necesar. Se adauga ceapa tocata mai mare, iar dupa ce a dat in cateva clocote, se pune zarzavatul taiat marunt.

Cand carnea este bine patrunsa, se adauga usturoiul rondele, ardeiul gras taiat mare, ardeiul iute tocat marunt si orezul.

Spre final, se adauga pasta de tomate si se acreste cu bors.

Se aromatizeaza cu verdeata tocata fin.

Pofta buna!

Se incarca ...

Adaugă comentariu nou