You are here

Ciorba de oase afumate

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

Ingrediente

  • 1,5 kg oase afumate
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cepe medii
  • 1 pastarnac
  • o telina mica
  • o radacina patrunjel
  • 1 l bors
  • 3 linguri orez
  • o legatura leustean
  • 1 pahar suc de rosii
  • sare
  • 2 oua

Mod de preparare

Oasele se portioneaza si se pun la fiert pentru circa 20-25 de minute.

Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete.

Dupa cele 25 de minute, se inlatura apa si se pun din nou la fiert in apa calduta.  Cand ciorba incepe sa fiarba se adauga zarzavatul, se sareazasi se lasa in continuare pe foc. Dupa aproximativ 30-35 de minute, se pune orezul spalat.

Dupa ce ciorba a fiert si cu orez,  se toarna borsul cald si sucul de rosii.

Se potriveste de sare, iar la final  se adauga cele 2 oua si leusteanul tocat marunt.

Pofta buna!

загрузка...

Comentarii reteta