You are here

Ciorba de fasole boabe cu loboda rosie si bors

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

Ingrediente

  • 500 g fasole boabe
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 legaturi loboda rosie
  • o cescuta de bulion
  • bors
  • sare
  • verdeata (leustean, patrunjel si marar)

Mod de preparare

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu 24 de ore inainte de a o pregati. Apoi se spala si se pune la fiert, iar dupa 5 minute de fierbere se arunca si aceasta apa.

Se pune din nou la fiert in apa calda, iar cand incepe sa fiarba, se adauga zarzavatul tocat impreuna cu putin ulei si sare.

Cand boabele sunt fierte, se toarna bulionul, iar, mai apoi, loboda rosie, care, intre timp, a fost spalata frunza cu frunza, curatata de nervurile de la mijloc si tocata.

Se toarna si borsul cald.

Se potriveste de sare, iar cand ciorba este gata se presara verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

загрузка...

Comentarii reteta