Ciorba cu verdeturi de primavara

Ingrediente

  • 600 g carne - pui sau curcan
  • 4 legaturi loboda
  • 4 legaturi untisor
  • 2 legaturi stevie
  • 100 g orez
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • 500 bors
  • o legatura leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Taiati carnea in bucati, spalati-le si puneti-le la fiert in 3 l apa cu sare. Spalati verdeturile, opariti-le, scurgeti-le de apa, tocati-le si puneti-le in oala cu ciorba cand carnea este aproape fiarta.

Adaugati ceapa si morcovul, tocate marunt, si calite 5 minute in ulei. Dupa 10 minute, puneti orezul fiert separat si borsul, de asemenea fiert separat.

Potriviti de sare si piper, adaugati leusteanul tocat si mai lasati sa fiarba 2-3 minute.

Pofta buna!

Adaugă comentariu nou