Ciorba acrisoara cu ou

Ingrediente

  • 50 ml ulei
  • 2 linguri faina
  • zeama de la un borcan de castraveti
  • o lingura concentrat de legume
  • o ceapa
  • 4-8 oua
  • tarhon
  • o foaie de dafin
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Cureti ceapa si o lasi intreaga.

Faci un rantas din faina si ulei si il subtiezi cu aproximativ 1 l de apa, apoi adaugi ceapa intreaga, concentratul de legume, foaia de dafin, sarea si piperul.

Cand da in clocot bati ouale, cate 2 de persoana. Adaugi zeama de castravete, pentru a acri ciorba.

Iei vasul de pe foc si adaugi tarhonul tocat.

Ouale trebuie sa ramana intregi.

Cand servesti, macini piper alb direct pe farfurie, dupa care pui ciorba cu polonicul.

Pofta buna!

Adaugă comentariu nou