Chec sarat

Ingrediente

  • 250 g de faina
  • un praf de copt
  • 4 oua
  • 150 ml de ulei
  • 150 ml de vin alb sec
  • 200 g de jambon afumat cat mai slab
  • 200 g masline fara samburi
  • 100 g cascaval ras

Mod de preparare

Se amesteca ouale intregi cu faina cernuta si cu praful de copt, pana ce amestecul se omogenizeaza.

Se incorporeaza treptat uleiul, apoi putin cate putin vinul. Afumatura se taie cuburi mici, maslinele se taie sferturi, se rade cascavalul. Acestea se adauga pe rand in compozitie.

Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma de cozonac, se toarna compozitia care trebuie sa fie pana la jumatatea tavii.

Se coace 50 de minute, la foc tare, in cuptorul incalzit din timp.

Pofta buna!

Se incarca ...

Adaugă comentariu nou