You are here

Chec aperitiv cu ciuperci, sunca si cascaval

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

Ingrediente

  • 5 oua
  • 100 g faina
  • 500 g ciuperci
  • 250 g sunca sau salam
  • 200 g cascaval
  • 1 plic praf de copt
  • 1 ardei kapia rosu si unul verde
  • cateva masline fara samburi ( un pumn)
  • 1/2 lingurita vegeta
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Ciupercile se fierb si apoi se taie bucati, cascavalul se da pe razatoarea mare, sunca si ardeii se taie cubulete. Maslinele daca sunt prea sarate se pun putin in apa.

Albusurile se bat spuma cu putina sare, se adauga pe rand galbenusurile, apoi treptat faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie, amestecand de jos in sus.

Se adauga restul ingredientelor pe rand oprind putin din cascaval pentru a presara deasupra.

Se potriveste de sare si se toarna compozitia in forma de chec tapetata cu hartie de copt.

Se coace in cuptorul preincalzit la foc mediu 30-40 minute.

Pofta buna!

загрузка...

Comentarii reteta