You are here

Cartofi țărănești

Categorie: 

Imagini reteta

Introducere reteta

Ingrediente

  • 2 cepe medii
  • 2 ardei grași (unu roșu și unu galben)
  • 300 g kaizer
  • 700 g cartofi (5-6)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de măsline

Mod de preparare

Ceapa se curăță, se spală, se taie fideluță și se pune la călit în ulei, împreună cu afumătura (kaizerul tăiat fâșii).

După câteva minute (5-6) se adaugă ardeii tăiați fâșii și se mai lasă câteva minute la călit.

Separat, cartofii se curăță, se spală, se taie cuburi și se pun la fiert pentru aproximativ 15 minute. Apoi se scurg și se pun peste compoziția de ceapa cu ardei și kaizer.

Se sărează, se piperează și se amestecă ușor.

Poftă bună!

Comentarii reteta